Over ons

Over Multi Hygiëne Gorssel

M.H.G. maakt geen deel uit van een grote schoonmaakorganisatie maar is een kleine schoonmaakorganisatie waarbij wij betrokkenheid van ons en onze medewerkers bij onze opdrachtgevers erg belangrijk vinden. Door onze kleine organisatie zijn de communicatielijnen naar zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers erg kort en kan er direct op calamiteiten en/of verzoeken gereageerd worden.

Wij zijn werkzaam bij diverse bedrijven, en richten ons met name op bedrijven in de ruime omtrek van de stedendriehoek Apeldoorn/ Zutphen/ Deventer.

Bij diverse bedrijven waar wij reeds werkzaam zijn, waaronder diverse privacy en hygiënisch gevoelige bedrijven (huisarts, tandarts, laboratorium en catering) kunt u informeren omtrent ons bedrijf en de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Dagelijks zorgen wij voor een representatieve werkomgeving bij onze opdrachtgevers.

Wij realiseren dit middels enthousiaste, betrouwbare en betrokken medewerkers, de juiste materialen en middelen en een samen met de opdrachtgever afgestemd werkprogramma. Wij streven er naar dat iedere opdrachtgever (een) vaste medewerker(s) van ons heeft die de werkzaamheden verricht zodat een gunstige werksituatie ontstaat voor optimaal schoonmaakwerk.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid van ons en onze medewerkers bij de uitvoering van onze diensten staat bij ons bovenaan.